Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /www/wwwroot/serultfiatalok.hu/templates/yoo_cloud/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default.php on line 13

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /www/wwwroot/serultfiatalok.hu/includes/application.php on line 536
Nyomtatás

Rólunk írták

Legidősebb gyermekünk Marianna révén – akit mindenki az öccse által adott néven Titiként ismer-, érintett szülőként írok a Teljes Életért Alapítványról /Gyöngyfa Napközi Otthonról. Titi 29. évében levő Down –syndromás, aki több mint 10 éve jár ide töretlen lelkesedéssel. Idekerülésünk végül is egy véletlen találkozásnak volt köszönhető, mert a jelenlegi vezetővel – Sándor Ildikóval - már évek óta nem találkoztunk, azonban amikor aktuálissá vált a napközbeni elhelyezés véletlenül összefutottunk, általa szereztünk tudomást a „Gyöngyfáról”, amelyet addig nem ismertünk. Azóta is hálát mondok a Jóistennek ezért, valamint az akkori vezetőnek Kati néninek , a jelenlegi vezetőnek Ildi „néninek”, és valamennyi dolgozónak, akik odaadással, szertettel végzik sokszor nem könnyű munkájukat. Nekünk szülőknek megnyugtató érzés, hogy amíg dolgozunk a most már ugyan nem gyermekkorú, de segítségre szoruló gyermekünket jó helyen tudjuk. Mindennapjaikat egy szeretetteljes légkörben, tartalmasan tudják eltölteni és nagyon jól érzik itt magukat. És az is örömmel tölt el, hogy Titinek az igazi családja mellett van egy második családja is, ami legalább olyan fontos. 
Dr. Mózesné Dr. Rakvács Marianna, szülő
Számomra azért nagyon fontos az alapítvány (és a napközi otthon) létezése, mert fiam részére ez az egyetlen lehetőség a hétköznapokon a rendszeres kimozdulásra és a külvilággal való kapcsolatteremtésre. A szívbetegsége és túlsúlya miatt sajnos egyre nehezebb ösztönözni egy kis sétára, vagy vásárlásra, nehéz ösztönözni alapvetően a mozgásra. Ezért a napközi számunkra (dolgozó családok számára) egy kincs. Fiam mindig szívesen megy, és sok élménnyel jön haza. Nagyon kedveli a zenét, a zenés foglalkozásokat, ez jelent számára örömet és kikapcsolódást is egyben. A szervezett kirándulásokra, vagy a különféle fejlesztő programokra, foglalkozásokra lelkesen készül, és szívesen vesz részt azokon. Nagyon jól érzi magát, és ez megnyugtató a család számára is, hogy biztonságban tudhatjuk Őt nap mint nap. Ezúton köszönöm azt a sok türelmet, gondoskodást, amit itt a gyermekeink kapnak, hiszen mi szülők tudjuk, hogy egy sérüléssel élő személynek még több odafigyelésre, gondoskodásra van szüksége, mint a hasonló korú egészséges fiatalnak. 
Merse Jánosné, szülő
Családunk számára az alapítvány a LEHETŐSÉGET jelenti a teljesebb életre. A kirándulások alkalmával fiataljaink olyan közös élményekkel gazdagodnak melyek az Alapítvány nélkül nem sikerülnének. A farsangi bál (Alapítványi Jótékonysági Bál) pedig az egyetlen olyan esemény az életünkben, ahol gyermekeinkkel és a bennünket támogató családtagjainkkal úgy tudunk kikapcsolódni, hogy senki nem néz ránk sajnálkozva vagy megbotránkozva. 
Ferenczi Rózsa, szülő
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates